11.6.07

Huomenta, partioliike täyttää 100 vuotta!

Tämä tyttö ei kauheasti harrasta yöjuoksuja ja niinpä olin innoissani lähdössä lauantain grillijuhlien jälkeen katsomaan baarielämää. Kun tupakointikieltokin on voimassa. Baari johon päädyimme oli kuitenkin valitettavasti vain puolisavuton tai sitten aika monet polttivat siellä laittomasti. Sinnittelin paikalla kello kolmeen ja raahustin kotio. Oli Jännää kun siihen aikaan yöstä oli porukkaa kaduilla kuin normaalina sunnuntaina, mikä on ihan kohtuullisen paljon kotikylässäni. Hieno fiilis, oli niin valoisaakin.

Aamulla fiilis ei ollutkaan niin mukava, kun partiolaisten 100-vuotisjuhlakulkue kulki ikkunani alta ja niillähän oli tietysti rummut ja päristimet mukana, puhumattakaan lauluista ja iskulauseista. Tuli ihan absurdi ja akuankkamainen fiilis, voin ihan sieluni silmin nähdä sen sarjiksen jossa Aku pomppaa sängystä ylös metrin verran kun joku lyö semmoista isoa kannettavaa rumpua ikkunan alla. Näettekö tekin saman? Klassikkoainesta. ONNEKSI pääni ei jyskyttänyt samaan tahtiin.

Muutenkin niitä pyöri kaupungilla tuhansittain. Mustapukuiset jäivät auttamatta vähemmistöksi, mutta sinänsä hauska kohtaaminen.

Tunnisteet: