1.6.07

Työmeemi

Just sopivasti haastaa meemiin

Eli millaista työtä teette?
Ihan akateemista kirjojen plääräämistä tulee harrastettua ja välillä kirjoittelen muutaman sanan muistiinkin eli tutkija. Eihän tätä varsinaisesti työksi kutsuta kun ei palkkaakaan tai muita sosiaalietuuksia saa, mutta onneksi apurahoja on napsahdellut vuosittain. Tähän asti.

Mistä teidän työ koostuu? Kirjojen ja artikkelien etsimisestä ja lukemisesta, ideoiden syntymisestä ja niiden muotoilemisesta paperille. Elantoa hankkiakseni teen myös opetus- ja koulutushommia, mikä on kivaa kun pääsee ihmisten pariin.

Onko teillä "normipäivää"? Ja jos on niin, millainen se on? Eipä ole. Joka viikko on erilainen riippuen eri projektien vaiheista, koulutusten ja muiden tapaamisten ajoittumisesta. Eli ns. akateemisesti vapaita normipäiviä.

Onko se työ sellaista mitä haluatte sen olevan? Jossei, niin miksei? Mitä haluaisitte tehdä? Toisaalta tutkiminen, selvittäminen ja kehittäminen on mukavaa, mutta haluaisin todella johonkin sosiaalisempaan työhön. Rakastan keskustelua ja siihen tarvittaisiin muitakin kuin vain minä. En valitettavasti ihan vielä tiedä, mikä unelmatyöni sitten olisi.

Tunnisteet: ,